Gëzuar Kosovën e lirë! - Festim ne Birmingham me 19 shkurt 2011

Gëzuar Kosovën e lirë! - Festim ne Birmingham me 19 shkurt 2011

BIRMINGHAM-I PERGATITET TE FESTOJE DITEN E MADHE TE KOSOVES

ILIRIA, shoqata shqiptare qe operon ne Birmingham dhe zonat perreth organizon nje feste madheshtore me rastin e perkujtimit te dites se madhe te Pavaresise se Kosoves.

Festa organizohet Diten e Shtune, me 19 Shkurt 2011, ora 2.00p.m – 6.00p.m, tek: The Irish Club / Connaught Bar, 14 – 20

High Street, Deritend ( Digbeth ), Birmingham, B12 0LN

Programi i pasur perfshin:

• Interpretime poetike dhe pjese koreografike interpretuar nga femijet e shkollave shqipe te Birmingham-it dhe Wolverhampton-it;
• Kenge popullore te interpretuara nga te ftuarit tane special;
• Humor dhe poezi;
• Muzike dhe valle nga te gjitha zonat e Shqiperise dhe Kosoves;

Kontaktoni:
Pranvera Smith
Project Manager ILIRIA
Fairgate House 205 Kings Road
Tyseley Birmingham B11 2AA
admin.iliria@gmail.com
www.iliria.org.uk