Momenti kur Aliaj shenoi kunder Britanise se Madhe dje ne Manchester

Momenti kur Aliaj shenoi kunder Britanise se Madhe dje ne Manchester

Dje në Manchester të Anglisë, Shqipëria pësoi humbje të rëndë nga Britania e Madhe në kampionatin evropian të basketbollit të femrave.

BM fitoi 122-36 në dëm të ekipit të Shqipërisë, në lojën e tretë kualifikuesë të Eurobasket-it 2017.

Edhe pse fituan bindshëm, ekipi i Britanisë mbetet në vendin e tretë në grupin e tyre, me tre lojë të pa përfunduara.

Më shumë informata dhe burimi:
http://www.bbc.co.uk/sport/basketball/35623319