Foto nga turneu mbajtur ne korrik 2015

Foto nga turneu mbajtur ne korrik 2015

Me datën 02 tetor 2016, duke filluar nga ora 10 e mëngjesit, do të mbahet një turne i futbollit të vogël (6-a-side) në parkun Childs Hill Park (Granville Rd, London Në2 2AT), që të mblidhen fonde për Eagles United FC (grupmoshat U8 deri në U15).

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje të lajmërohen në numrat në vijim: Ceni 07850675888 dhe Imeri 07930834061.

Mos ngurroni të ipni kontributin tuaj, që të investojmë në fëmijët tanë të investojmë në të ardhmen tonë. Paraqitja kushton £100 për ekip dhe të gjitha paratë e grumbulluara do t’i ipen sekretarit të Eagles United FC, Zt Arben Hysenit, pas përfundimit të turneut.

Vegëz:
https://www.facebook.com/fckosova.londer