Alban Kastrati was last seen on 20 November Credit: Sussex Police

Alban Kastrati was last seen on 20 November, Credit: Sussex Police

Police are concerned for the welfare of a missing Albania teenager. Alban Kastrati, 17, was staying in Portslade when he left the house on November 20 and did not return.

He is described as tanned with black hair and around 5′ 9″. he was wearing a black puffa jacket, blue jeans, a blue and white checked shirt. He has a scar on his left cheek.

Sergeant Ross Wickings said: “We are concerned about where he is as he only arrived in England on November 19, does not know the Brighton area and speaks little English.

“Anyone who has seen him is asked to contact police on 101 quoting serial 456 of 20/11.”

Source:
http://www.itv.com/news/meridian/update/2013-12-02/concern-for-missing-brighton-teenager/

Alban Kastrati was last seen on 20 November Credit: Sussex Police

Shqiptari 17 vjeç, Alban Kastrati, për herë të fundit është parë me 20 nëntor

Policia janë të brengosur për mirëqenien e një të të riu të humbur shqiptar. Alban Kastrati, 17 vjeç, i cili po qëndronte në Portslade, afër Brighton-it, kur doli nga shtëpia me 20 nëntor dhe nuk u këthye më.

Ai përshkruhet të jetë i rrezitur me flokë të zeza dhe i gjatë rreth 1.75m, ai kishte të veshur një xhaketë të zezë të fryrë, xhinse të kaltërta dhe këmishë të bardhë të mbërthyer. Ai ka një shenjë në faqen e tij të majtë.

Rreshteri i policisë Ross Wickings tha: “ Ne jemi të brengosur se ku gjendet sepse ai vetëm sa kishtë ardhur në Angli me 19 nëntor, nuk e njeh rrethinën e Brighton-it dhe flet shumë pak anglisht.

“Kushdo që e ka parë atë kërkohet që ta kontaktoj policinë në 101 duke cituar serialin 456 e 20/11.”

Burimi:
http://www.itv.com/news/meridian/update/2013-12-02/concern-for-missing-brighton-teenager/