Regjistro fëmiun tënd për kampin e futbollit të Eagles United, të pranishëm do të jenë selektorët e Federatës së Futbollit të Kosovës

Regjistro fëmiun tënd për kampin e futbollit të Eagles United, të pranishëm do të jenë selektorët e Federatës së Futbollit të Kosovës

Eagles United FC (EUFC) organizon kamp futbolli me 18 dhe 19 Maj 2019 për lojtarët që janë të lindur në vitet 2003, 2004 dhe 2005. Kampi dy ditor do të organizohet në Londër ku do të jenë prezent edhe selektorët e këtyre moshave pranë Federatës së Futbollit të Kosovës...
Montreal’s Dilly Duka heading home to Albania

Montreal’s Dilly Duka heading home to Albania

The 29-year-old midfielder from Montville has signed with FK Partizani in the Albanian Superliga. Duka, who speaks fluent Albanian, was on trial in his parents’ homeland for two weeks. The deal is reportedly for 1½ years. Partizani defeated KS Kastrioti, 4-2, in...