Kush ishin Hollandezet misterioze të Tiranës?

Kush ishin Hollandezet misterioze të Tiranës?

Kur Zr Vande Broek ishte në pushime në Shqipëri, me një grup të ish-kolegëve të tij, deri sa po ecte nëpër rrugët e Tiranës, ai gjeti disa foto të futura në një kuti pranë një koshi të plehërave. Doli se në atë kuti ishin rreth 115 foto dhe kartolina misterioze me...
Christmas in Albania

Christmas in Albania

Christmas in Tirana In Albania, Christmas is one of the most popular festivals and celebrated with great merriment by the local people. The Albanian population of the country is Muslim and Christian. But Christmas in Albania is unique, what with both the communities...