BBC: The New Saints arrive in Kosovo

BBC: The New Saints arrive in Kosovo

The New Saints have arrived in Kosovo for their Champions League second-leg tie against Feronikeli. The Oswestry-based club qualified for the Champions League after winning their eighth successive league title. The side conceded two late away goals in the first leg...
AJO sjell këngën “BESA” (Video)

AJO sjell këngën “BESA” (Video)

Vjollca Robelli Mripa e cila njihet për hitin e saj më të hershëm “Ajo”, tashmë ka vendosë që atë këngë ta ketë edhe si shenjë identifikuese të karrierës artistike. Ju kujtohet bejbifejs Vjollca Robelli me këngën dhe videon e saj “Ajo”, publikuar para 15 viteve, që...