AJO sjell këngën “BESA” (Video)

AJO sjell këngën “BESA” (Video)

Vjollca Robelli Mripa e cila njihet për hitin e saj më të hershëm “Ajo”, tashmë ka vendosë që atë këngë ta ketë edhe si shenjë identifikuese të karrierës artistike. Ju kujtohet bejbifejs Vjollca Robelli me këngën dhe videon e saj “Ajo”, publikuar para 15 viteve, që...
Albanian food in Bronx, New York

Albanian food in Bronx, New York

Tony & Tina’s Pizzeria (2483 Arthur Ave.). The minute you step inside, you’ll see the Albanian flag, a black double-headed eagle on a bright red background, and portrait of Mother Teresa, perhaps the most famous Albanian after John Belushi. The pizza here is quite...