Gjirokastër, Albania’s best-kept secret

Gjirokastër, Albania’s best-kept secret

For a start, you’ll probably have to spend a few hours sitting on the beach with a meal 10 times cheaper than the one you had in Corfu that morning, or paddling in the same, crystal-clear Ionian Sea before you can even work out how to get to your next destination. In...
AJO sjell këngën “BESA” (Video)

AJO sjell këngën “BESA” (Video)

Vjollca Robelli Mripa e cila njihet për hitin e saj më të hershëm “Ajo”, tashmë ka vendosë që atë këngë ta ketë edhe si shenjë identifikuese të karrierës artistike. Ju kujtohet bejbifejs Vjollca Robelli me këngën dhe videon e saj “Ajo”, publikuar para 15 viteve, që...