Vasile-Viorel Grosu dhe kamioni i tij

Vasile-Viorel Grosu dhe kamioni i tij

Një ngasës kamioni (mauneje), rumuni Vasile-Viorel Grosu, i cili u pagua që të sillte në Angli shqiptarë klandestinë u gjykua në gjyqin Bournemouth Crown Court të Bournemouth-it dhe tash është burgosur.

Vitin e kaluar ai ishte pajtuar që me pagesë të merrte tre shqiptare ilegalë në kamionin e tij në Francë dhe t’i sillte ata në Angli

Burimi dhe artikulli i plotë:
http://www.express.co.uk/news/uk/761185/romanian-lorry-driver-jailed-smuggled-three-illegal-immigrants