Saliman Barci

Saliman Barci

Saliman Barci, i cili është shpallur i fajshëm në Shqipëri për vrasje të dyfishtë në vitin 1997, duket se do të dëbohet në Shqipëri pasi një gjyqtar në Londër vendosi kështu.

Saliman Barci para 14 viteve erdhi në Angli dhe u paraqit si refugjat nga Kosova, por doli të jetë qytetar i Shqipërisë i cili kishte vratë dy meshkuj në Burrel në vitin 1998.

I pyetur se si e mori azilin në Britani, Barci i tha gjyqit të Londërs: “Si çdo shqiptar, që kanë thënë se janë nga Kosova.”

Burimi:
http://www.balkaninsight.com/en/article/uk-to-deport-albanian-killer-who-posed-as-refugee-07-03-2016-1