Basketistat 2013

The amateur basketball club of the Albanian community in London – ‘Basketistat’, took part on Sunday in an interesting charity activity. A group of six club members cycled more than 26 miles as part of the ‘London Bikeathon’, an annual event that serves to raise money for Leukaemia & Lymphoma Research.

This is the fourth time that Basketistat participate in this event, and this year they managed to break their own record by collecting nearly £ 1,000.

Donations to this noble cause can still be made through this page:
http://www.justgiving.com/teams/basketistat

===================================

‘Basketistat’ ciklojnë dhe i ndihmojnë hulumtimit të leukimisë

Basketistat 2013

Klubi i komunitetit shqiptar në Londer – Basketistat, kanë ndërmarrë një aksion interesant bamirës këtë të diele. Një grup prej gjashtë anëtarësh te këtij klubi kanë cikluar me shumë se 40km si pjesë e ‘London Bikeathon’, ngjarje kjo e  përvitshme që shërben në mbledhjen e fondeve për hulumtimin e leukimisë dhe limfomës (Leukaemia & Lymphoma Research).

Eshtë kjo hera e katërt që Basketistat mirren me kete aktivitet, dhe këtë vit e thyen rekordin e tyre duke i mbledhur gati £1000.

Donacionet për këtë vepër të tyre fisnike mund të bëhen ende permes kësaj faqeje:
http://www.justgiving.com/teams/basketistat