BA unveils new flights from Gatwick to Albania and other destinations
British Airways has announced its biggest ever summer schedule, launching a new route and adding flights to existing popular destinations from Gatwick.

Journeys to Tirana, in Albania, and Larnaca, in Cyprus, are increasing from three to five times a week.

There are now daily flights to Jersey, from Monday to Friday, and extra flights to Paphos, Marrakech, Catania, Salzburg and Dubrovnik.

Source:
http://www.crawleynews.co.uk/BA-unveils-new-busiest-seasonal-schedule/story-20893915-detail/story.html

BA unveils new flights from Gatwick to Albania and other destinations

British Airways njoftojnë rreth ndërrimit më të madh të orarit veror të fluturimeve qe kanë bërë ndonjëherë.

Gjatë sezonit të verës fluturimet për në Tiranë nga aeroporti Gatwick i Londrës do të rriten nga tre në pesë në javë. E njëjta do të ndodhë edhe me fluturimet në Qipro.

Do të ketë edhe fluturime ditore për destinacione të ndryshme si dhe destinacione të reja.

Burimi:
http://www.crawleynews.co.uk/BA-unveils-new-busiest-seasonal-schedule/story-20893915-detail/story.html