The British Ambassador to Kosovo, Ruairí O’Connell, will host a Q&A public session in London, on 22 May 2018.

Ruairí O’Connell, seancë publike me pyetje dhe përgjigje, Londër, 22 maj 2018.

Ku: Queens Arms Pub; Adresa: 1 Kilburn High Rd, North Maida Vale, London NW6 5SE, UK; Në ora: 19:00.

Anëtarë të nderuar, të marten me 22 maj, ora 19:00, në pabin Queens Arms në Kilburn të Londrës, ambasadori britanik në Kosovë, Ruairí O’Connell, do ta moderoj një seancë publike me pyetje dhe përgjigje, e hapur për të gjithë.

Komuniteti do të ketë shansin që të takojnë ambasadorin britanik në Kosovë dhe të dëgjojnë për punën e qeverisë Britanike atje, dhe gjithashtu ambasadori do t’i dëgjoj pikëpamjet dhe brengat e komunitetit.

Seanca do të transmetohet live nëpërmjet: ALB UK TV https://www.facebook.com/albuktvOfficial/