Mërgimtari , Visar Rexhepaj, ndërton shtëpia në Kosovë. Këto janë “shtëpi të gjelbra”, me kornizë druri, të cilat i instalon në Zvicër. Çdo vit, më shumë se njëzet familje zvicerane vendosen në këto shtëpi. Albinfo.ch ka krijuar një portret të këtij sipërmarrësi inovativ dhe të pazakontë që u sjell familjeve zvicerane shtëpi ekonomike dhe ekologjike dhe i cili krijon vende pune në Kosovë.

Burimi dhe artikulli i plotë:
http://www.albinfo.ch/shtepi-kosovare-per-familje-zvicerane/