Fanfara Tirana in London 27 October 2013

Fanfara Tirana in London 27 October 2013

Direct from Albania, featuring 71 year old singer, Hysni ‘Niko’ Zela, Sunday 27 October, 7-11pm at Scala Kings Cross.

For the first time in the UK – brass band Fanfara Tirana – all members of The Military Band of the Armed Forces of the Republic of Albania – team up with World Fusion pioneers Transglobal Underground in a fusion of Albanian folk tunes, hot Balkan Brass, Caribbean Dancehall, and the sounds of contemporary cosmopolitan London in what will be the Albanian live music party of 2013!

“completely organic…whether on gentle laments or trouser-shaking floor fillers” – The Times

“meaty beats, crunching tubas and mercurial clarinets that speak lucidly of both past and present” – The Independent

“a highly entertaining clash of Albanian brass and beats, with unexpected echoes of India or the Caribbean added in” – The Guardian

VENUE: SCALA KINGS CROSS
275 PENTONVILLE ROAD LONDON N1 9NL
(at the corner of Caledonian Road and Pentonville Road)
DOORS OPEN 7PM-11PM
18+ ONLY ID may be required

More information and tickets:
http://www.scala-london.co.uk/scala/event.php?id=2141

Fanfara Tirana in London 27 October 2013

Fanfara Tirana in London 27 October 2013

Direkt nga Shqipëria, përfshi këngëtarin 71 vjecar Hysni ‘Niko’ Zela, të dielen me 27 tetor 2013, 7-11pm në Scala Kings Cross.

Për të parën herë në Britani – bendi i trumpetave Fanfara Tirana – të gjithë anëtarë të Bendit Ushtarak të Forcave të Armatosura të Shqipërisë – bashkohet me pionierët e World Fusion, bendin Transglobal Underground në shkrirje me tingujt e muzikës folklorike shqiptare, Trumpeta të ngrohta Ballkanike, Dancehall të Karibeve, dhe tingujt e Londrës bashkëkohore kosmopolitane që do të jetë një kremtim i muzikës “live” shqiptare e vitit!

“Ritme të fuqishme, trumpeta të zhurmshme dhe klarineta temperamentale që flasin në mënyrë lucide si për të kaluaren ashtu edhe për të tanishmen” – The Independent

“Tërësisht organike…si në vajtimet gjentile ashtu edhe në ritmet që të cojnë peshë të vallëzosh” – The Times

“Kacafytje tepër argëtuese e trumpetave dhe ritmeve shqiptare, me eko të shtuara të papritura të Indisë dhe Karibeve” – The Guardian

Vendi dhe koha: SCALA KINGS CROSS
275 PENTONVILLE ROAD LONDON N1 9NL
(në kënd të Caledonian Road dhe Pentonville Road)
Dyert hapen nga 7PM-11PM
Vetëm per moshat 18+; mund të kërkohet nga ju që të tregoni ID-në.

Informata dhe biletat:
http://www.scala-london.co.uk/scala/event.php?id=2141