Albanian girls with Kosovo flag, first anniversary of Kosovo Independence 2009

Albanian girls with Kosovo flag, first anniversary of Kosovo Independence 2009

5th Anniversary of Kosovo’s Independence Day – by LSE SU Albanian Society, 15 February 2013

Friday, 15 February 2013, 19:30 until 01:00. Venue: Three Tuns Bar Houghton Street, WC2 2AE London.

LSE Student Union Albanian Society would like to invite you at our party celebrating the 5th anniversary of Kosovo’s Independence Day. DJ Miri will make sure that we have a great time, also playing some great Albanian music.

The party will take place at Three Tuns Bar, LSE Campus (Houghton Street, London WC2 2AE).

Tickets are sold at the door and cost £10 per person, for students only £5.

We would be delighted to see you there and celebrate together.

More information:

https://www.facebook.com/events/295814503877370/

Pavaresia e Kosoves, Poni & Capital T – 17 February 2013

Club: Strawberry Moons, 15 Heddon Street, London, W1B 4BF

Te ftuar Special per kete 5 vjetore te madhe per kombin Shqiptare do te jene

PONI (Shqiponja Karafilaj)…..

Me shume informata:

https://www.facebook.com/events/467331839990144/

Festimi i Pavarësisë së Kosovës në Londër – 17 February 2013

TAMARAI CLUB, 167 Drury Lane, Covent Garden WC2B 5PG, London

Të festojme 5 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës me artistët e mirënjohur së muzikës shqiptare 100% Live me GENTA ISMAJLIN, XUXIN dhe ANDOS. Organizuar nga Shoqata Humanitare “Ardhmëria” e mbeshtetur nga Ambasada e Kosovës në Londër.

Me shume informata:

https://www.facebook.com/events/408606472566064/

KOSOVA’S 5TH INDEPENDENCE DAY at AMIKA – 17 February 2013

At Amika, 43 SOUTH MOLTON STREET, MAYFAIR, W1K 5RS, from 9.30PM – 3.30AM

TICKETS: £15 GUYS / GIRLS COMPLIMENTARY TILL 11PM; £5 AFTER

GUEST LIST ONLY!

More information:

https://www.facebook.com/events/331286836986914/

“5 Vjetori i Kosovës – Gëzuar Pavarësinë” – 17 February 2013

ADRESA: Cavendish Banqueting, fci House, Edgware Road (opp Mercedes Benz), Colindale, London, NW9 5AE.

OdaParty Organizon Mbrëmje Madhështore për rastin e 5 Vjetorit së Pavarësisë së Kosovës

Me këtë rast jua urojmë të gjith Vëllezërve dhe Motërave Shqiptare Urime 5 Vjetorin së Pavarësisë së Kosovës. dhe shpresojm që të ja kaloni sa me bukur së bashku në familje

Këngëtarët e ftuar janë:

1. Afrim Aliu (Vëllezërit Aliu)

2. Remi Jakupi

www.odaparty.co.uk/booking.html

https://www.facebook.com/events/319134401539384/

Independence Anniversary celebration at Cafe Koha – 17 February 2013

Address: 11 St Martin’s Ln  City of London, London, Greater London WC2N 4AJ, from: 20:00 until 00:00/

Te dashtun, erdhi KOHA per tu kendaqur dhe kenduar.

Per fatin tuaj sportiv kujdesen:

Asdren Rrahmani – guitar dhe vox

Berat Sinani – guitar dhe pedale

Faton Prokundupuplupla – drums

Fatos Derguti – bass dhe vox

Eni eni mos na rreni. Do te jete shume lezet:

https://www.facebook.com/events/483033141753785/

KOSOVA’S 5TH ANNIVERSARY OF INDEPENDENCE PARTY – 17 February 2013

Sunday, 17 February 2013, 15:30 until 23:00 in UTC

REVOLUTION BAR SOHO (aka Vodka Bar), LONDON – FREE, SUNDAY 17TH FEBRUARY 2013

FREE EVENT – HYRJA FALAS

KOSOVA LET’S GET CRAZY!

http://www.facebook.com/events/199231806890310/

 

Komuniteti katolik shqiptar ne Londer – 17 shkurt 2013

Këtë të dielë 17 shkurt 2013, në Kishën e Apostujve të Shenjtë në Pimlico (hyrja kah Winchester Street -SW1V 4LY), në ora 14:30, kremtohet Mesha në shenjë Falenderimi për 5 vjetorin e pavarsisë së Kosovës.

 

5 Vjet Kosova e Pavarur, Birmingham, 24 shkurt 2013

Organizuar nga Shoqata Iliria ne Birmingham, nga ora 14.00 – 17.00 tek Rowheath Pavilion, Heath Road, Bournville, Birmingham, B30 1HH

Contact: admin.iliria@gmail.com ose mobile: 07904789841Albanian girls with Kosovo flag, first anniversary of Kosovo Independence 2009

5th Anniversary of Kosovo’s Independence Day – by LSE SU Albanian Society, 15 February 2013

Friday, 15 February 2013, 19:30 until 01:00. Venue: Three Tuns Bar Houghton Street, WC2 2AE London.

LSE Student Union Albanian Society would like to invite you at our party celebrating the 5th anniversary of Kosovo’s Independence Day. DJ Miri will make sure that we have a great time, also playing some great Albanian music.

The party will take place at Three Tuns Bar, LSE Campus (Houghton Street, London WC2 2AE).

Tickets are sold at the door and cost £10 per person, for students only £5.

We would be delighted to see you there and celebrate together.

More information:

https://www.facebook.com/events/295814503877370/

Pavaresia e Kosoves, Poni & Capital T – 17 February 2013

Club: Strawberry Moons, 15 Heddon Street, London, W1B 4BF

Te ftuar Special per kete 5 vjetore te madhe per kombin Shqiptare do te jene

PONI (Shqiponja Karafilaj)…..

Me shume informata:

https://www.facebook.com/events/467331839990144/

Festimi i Pavarësisë së Kosovës në Londër – 17 February 2013

TAMARAI CLUB, 167 Drury Lane, Covent Garden WC2B 5PG, London

Të festojme 5 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës me artistët e mirënjohur së muzikës shqiptare 100% Live me GENTA ISMAJLIN, XUXIN dhe ANDOS. Organizuar nga Shoqata Humanitare “Ardhmëria” e mbeshtetur nga Ambasada e Kosovës në Londër.

Me shume informata:

https://www.facebook.com/events/408606472566064/

KOSOVA’S 5TH INDEPENDENCE DAY at AMIKA – 17 February 2013

At Amika, 43 SOUTH MOLTON STREET, MAYFAIR, W1K 5RS, from 9.30PM – 3.30AM

TICKETS: £15 GUYS / GIRLS COMPLIMENTARY TILL 11PM; £5 AFTER

GUEST LIST ONLY!

More information:

https://www.facebook.com/events/331286836986914/

“5 Vjetori i Kosovës – Gëzuar Pavarësinë” – 17 February 2013

ADRESA: Cavendish Banqueting, fci House, Edgware Road (opp Mercedes Benz), Colindale, London, NW9 5AE.

OdaParty Organizon Mbrëmje Madhështore për rastin e 5 Vjetorit së Pavarësisë së Kosovës

Me këtë rast jua urojmë të gjith Vëllezërve dhe Motërave Shqiptare Urime 5 Vjetorin së Pavarësisë së Kosovës. dhe shpresojm që të ja kaloni sa me bukur së bashku në familje

Këngëtarët e ftuar janë:

1. Afrim Aliu (Vëllezërit Aliu)

2. Remi Jakupi

www.odaparty.co.uk/booking.html

https://www.facebook.com/events/319134401539384/

Independence Anniversary celebration at Cafe Koha – 17 February 2013

Address: 11 St Martin’s Ln  City of London, London, Greater London WC2N 4AJ, from: 20:00 until 00:00/

Te dashtun, erdhi KOHA per tu kendaqur dhe kenduar.

Per fatin tuaj sportiv kujdesen:

Asdren Rrahmani – guitar dhe vox

Berat Sinani – guitar dhe pedale

Faton Prokundupuplupla – drums

Fatos Derguti – bass dhe vox

Eni eni mos na rreni. Do te jete shume lezet:

https://www.facebook.com/events/483033141753785/

KOSOVA’S 5TH ANNIVERSARY OF INDEPENDENCE PARTY – 17 February 2013

Sunday, 17 February 2013, 15:30 until 23:00 in UTC

REVOLUTION BAR SOHO (aka Vodka Bar), LONDON – FREE, SUNDAY 17TH FEBRUARY 2013

FREE EVENT – HYRJA FALAS

KOSOVA LET’S GET CRAZY!

http://www.facebook.com/events/199231806890310/

 

Komuniteti katolik shqiptar ne Londer – 17 shkurt 2013

Këtë të dielë 17 shkurt 2013, në Kishën e Apostujve të Shenjtë në Pimlico (hyrja kah Winchester Street -SW1V 4LY), në ora 14:30, kremtohet Mesha në shenjë Falenderimi për 5 vjetorin e pavarsisë së Kosovës.

 

5 Vjet Kosova e Pavarur, Birmingham, 24 shkurt 2013

Organizuar nga Shoqata Iliria ne Birmingham, nga ora 14.00 – 17.00 tek Rowheath Pavilion, Heath Road, Bournville, Birmingham, B30 1HH

Contact: admin.iliria@gmail.com ose mobile: 07904789841