17 January 2013 Skanderbeg Commemoration in London

When: Thursday, 17th January 2013 at 12pm – 1pm
Where: Skanderbeg bust, Lady Samuel’s Gardens, corner of Inverness Terrace and Porchester Gardens, London.

On the 17th of January, at 12:00 pm, the Albanian Embassy is organising a gathering at the bust of Skanderbeg in remembrance of the 545th anniversary of his death.

The Embassy hopes to turn this into a tradition, where every year on the 17th of January, the Albanian community in Britain and friends come to the bust and remember the great hero.

The Embassy has asked us to extend this invitation to our members.

We hope that you are able to come.17 January 2013 Skanderbeg Commemoration in London

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Bashkuar, njofton të gjithë bashkatdhetarët tanë se me datën 17 Janar 2013, në orën 12.00, do të organizojë homazhe tek monumenti i Skënderbeut tashmë i vendosur në adresën: Lady Samuels Garden, Inverness Terrace, Bayswater, London W2.

Ky homazh do të jetë një manifestim i dashurisë për heroin tonë kombëtar, për atdheun tonë të dashur, për historinë dhe kulturën tonë.

Pjesëmarrja e çdo shqiptari në këtë manifestim është një kontribut për ruajtjen dhe kultivimin e identitetit tonë kombëtar, të brezave të sotëm, të të rinjëve dhe atyre që do të vijnë.

Le të fillojmë sivjet për ta kthyer këtë festë në një traditë të bukur për të ardhmen.

Ju mirëpresim!

Ambasada Shqiptare, Londer