shkelzen-jetishi-001

Koncerti me kengetarin e mirenjohur Xeni do te mbahet me 6 mars 2010 ne Grange City Hotel ne Londer, adresa: Trinity Square, EC3N 2BQ, 18-24 ora.

Parkingu eshte falas pas ores 17.30 dhe struktura e mysafireve eshte e perzier dhe me qifte.

Per me shume informata kontaktoni Mentorin ne 07795255024 apo me email nepermjet mvjakova@hotmail.co.uk.

Çmimi eshte £50.00 dhe perfshine darken me kuzhine mediterane (3 course menu). Per studente do te jete 10% me lire.

%d bloggers like this: