Xeni ne Londer, 13 shkurt 2011

Xeni ne Londer, 13 shkurt 2011

Koncerti me kengetarin e mirenjohur Xeni do te mbahet me 13 shkurt 2011 per diten e te dashuruarve, Shen Valentinin, ne Grange City Hotel ne qender te Londres, adresa: Trinity square (Coopers lane), EC3N 2BQ, TOWER HILL STATION.

Parkingu eshte falas pas ores 17.30 dhe struktura e mysafireve eshte e perzier dhe me qifte.

Per me shume informata kontaktoni Mentorin ne 07795255024 apo me email nepermjet mvjakova@hotmail.co.uk.

Çmimi eshte £50.00 dhe perfshine darken me kuzhine mediterane (3 course menu). Per studente do te jete 10% me lire.