Familja dhe miqtë ende vazhdojnë të përkujtojnë me dhembje vdekjen tragjike të Habib Topallit (21) që ndodhi para tri jave, kur makina në të cilin ishe duke udhëtuar goditi një minibus të parkuar në Mapleton Crescent të Londrës. Ai vdiq në vend, kurse ngasësi i makinës është në gjendje stabile.

Habib Topalli jetonte me familjen në Bush Hill Park të Londrës dhe punonte si lider ekipi në një kompani shërbimesh.

Njerka e tij, Lindita Topalli (41), e cila ishte përkujdesur për te që kur ishte pesë vjeç, tha se ai ishte një djalosh i këndshëm dhe i hareshëm, ajo tha: “ai gjithmonë blinte dhurata. Një javë para tragjedisë ia më sjelli një trëndafil të bukur sepse unë nuk po ndihesha mirë, ai më dhuroi trëndafilin dhe më tha se ti je nëna më e mirë, më puthi dhe më tha të dua.”

Në lidhje me këtë tragjedi s miqtë e tij krijuan një grup në Facebook kur gjerë më tash janë regjistruar qindra veta.

Habibi ishte më i madhi prej katër vëllezërve dhe ishte vetëm 18 vjeç kur hapi një restorant të quajtur Dardana në West Green Road të Tottenham-it.

E dashura e tij, Hana Hassanein (20) tha se ai i kishte thënë se i kishte blerë asaj diçka ngjyrë roze një ditë para se të vdiste, dhe ajo kurrë nuk e kishte marrë vesh se çka.

Varrimi i të ndjerit Habib Topalli u bë me 12 nëntor në Ilford të Londrës.

Lidhëza:
http://tinyurl.com/yhmd7sk
http://tinyurl.com/yl4xkux