altin

Sipas Sofia Echo për ata njerëz që dëshirojnë të martohen me vajza të virgjërta po bëhet vështirë sepse modernizimi i shoqërisë shqiptare ka bërë që të mos i ipet më rëndësi kësaj tabuje.

Në artikullin e kësaj gazete onlajn përmendet shembulli i Altinit, një shqiptari emigrant me prejardhje nga Korça i cili jeton dhe punon në Londër. Ai kishte shkuar në Shqipëri që të gjente një vajzë virgjine dhe pas tre javësh kërkimi nuk kishe pasur sukses.

“Cka nëse unë e përzgjedhë njërën nga ato dhe e kuptoj se ajo ka qenë e prekur? pyet Altini. “Cka do të bëja mëpastaj, ta kthej prapa?”

Burimi:
http://www.sofiaecho.com/2011/02/25/1049917_cult-of-virginity-fades-slowly-in-albania