RAKC (Reading Albanian Kosovan Community) organizon të dielen me 4 korrik 2010, një turne futbolli në ENGLEFIELD ROAD THEALE READING RG7 5AS. 7 LOJTARË FUSHË BARI.

Informata në lidhje me këtë turne:

– Secili ekip do të luaj më se paku 7 ndeshje nga 10 minuta.

– Ndeshjet do të mbahen sipas regullave të FA me arbitër të regjistruar. Kundërshtimet do të zgjidhen nga Koordinatori i Turnamentit.

– Lojtarët mund të luajnë vetëm për nji ekipë gjatë këtij turneu.

– Kontaktoni RAKC me email në rakc@btinternet.com ose në adresë, apo telefon 07710 511 217.

Pagesa për pjesëmarrje duhet të bëhet para datës 1 Korrik 2010. £10 për lojtar.

Komuniteti shqiptar RAKC e organizon këtë turne dhe është jo profitabile.

Për informata tjera shikoni www.rakc.co.uk ose thirrni në 07710 511 217.

%d bloggers like this: