albania floods

Këto ditë në Londër do të mbahen tri ngjarje bamirësie qe kane për qellim mbledhjen e parave për zonat e përmbytura në Shqipëri. Paratë e mbledhura do te përdoren për ndihmën e familjeve të prekura nga vërshimet e tmerrshme që kapluan veriun e Shqipërisë.

NATE HUMANITARE ME YJET KOSOVARE NE LONDER TE SHTUNEN ME 16 JANAR

Ku: HMS PRESIDENT
Kurë: Tomorrow at 20:00 until
18 January at 02:00

Ndihmo dhe Ti – Londer, 17 Janar!

Ku: Koha Restaurant and Bar
Kurë: 17 January from 19:00 to 00:00

NDIHME PER TE PERMBYTURIT

Causes Fundraiser
Ku: 47 CUMBERLAND STREET, PIMLICO, LONDON SW1V 4LY
Kurë: 24 January from 16:00 to 20:00
%d bloggers like this: