Koktej per tre vjetorin e Pavaresise se Kosoves, organizuar nga Ambasada e Kosoves ne Londer, 17.02.2011

Koktej per tre vjetorin e Pavaresise se Kosoves, organizuar nga Ambasada e Kosoves ne Londer, 17.02.2011

Edhe mbrëmë si në dy vitet e kaluara u shënua shpallja e Pavarësise së Kosovës në Londër por edhe qytete tjera të Britanisë.

Ambasada e Kosovës organizoi një koktej mbrëmje për diplomatë, pjesëtarë dhe aktivistë të komunitetit shqiptar të Britanisë.

Në Pub-in shqiptar gjithnjë e më të popullarizuar, Queen’s Arms Pub, mbrëme bënë muzikë bendi Tri Gërdhojat dhe atmosfera ishte fantastike. Për dallim prej festimeve tjera, në këtë pab kësaj rradhe kishte edhe shumë festues tinejxherë që kishin ardhur me prindërit e tyre.

Foto:
http://www.ukalbanians.net/foto/?album=ThirdKosovaIndependenceAnniversaryLondon