3 GJËRMANËT E TRASHË in London poster, 13, 15 and 17 February 201

3 GJËRMANËT E TRASHË in London poster, 13, 15 and 17 February 201

Kjo është një shfaqje e rrallë dhe e veqantë, ku të gjithë – e posaqërisht FAMILJET SHQIPTARE – do të kenë mundësi ta shohin

KOMEDINË MË TË FAMSHME TEATRALE DHE TELEVIZIVE NGA KOSOVA: Tre Gjermanët e Trashë II

Keni rast ta shihni një madhështi humoristike prandaj ngrehini me qejf (edhe zhag) shokët dhe shoqet, merrini fëmijët – gjithqysh!!!, le te shohin edhe ata qysh bohet hajgare me stil t’Kosovës – gratë e burrat, merrini llanllordat, edhe kojshitë edhe kon’t’mrrini me pa rrugës edhe ejani…
3 GJËRMANËT E TRASHË II
LIVE NË LONDËR

Datat: 13, 15 dhe 17 Shkurt 2011

13.02.2011 E Diele, ora 16:00 në London Irish Centre –50-52 Camden Square NW1 9XB

15.02.2011 E Martë, ora 19:00 në Conway Hall”– Holborn 25 Red Lion Square WC1R 4RL

17.02.2011 E Enjte, ora 19:00 në Conway Hall – Holborn 25 Red Lion Square WC1R 4RL

• Biletet mund t’i rezervoni nga imcp.co.uk Të rritun £12 / Student me ID & Fëmijët £8

Vërejtje: Në rast të çkepjes ose çmontimit momental dhe kolektiv nga qeshja e pakontrolluar,
organizatorët nuk marrin kurfarë përgjegjësie…ama bash hiq aspak.