Ilir Canolli, boxing, 3rd December 2011, London

Ilir Canolli, boxing, 3rd December 2011, London

For more info: Contact: Naim 07951425803, Bledri: 07583030257,  3rd March 2011, York Hall in Bethnal Green, London. Doors open at 4.15pm, starts 5pm. Ticket price: £35 unreserved, £60 ringside

Ilir Canolli, boxing, 3rd December 2011, London

Ilir Canolli, boxing, 3rd December 2011, London

For more info: Contact: Naim 07951425803, Bledri: 07583030257,  3rd March 2011, York Hall in Bethnal Green, London. Doors open at 4.15pm, starts 5pm. Ticket price: £35 unreserved, £60 ringside

Ilir Canolli  pas një karriere të sukseshme dhe titujve në kick-box, dhe mecit te suksesshem kunder Mark Lewis  me 5 mars te ketij viti do te boksoj prap sonte.