payday loans
Archive | Shqip RSS feed for this section
Shpend Ahmeti ne Londer

Kryebashkiaku i Prishtinës, Shpend Ahmeti, do të takohet me shqiptarë të Britanisë, me 28 mars 2015 në Londër

Kryebashkiaku i Prishtinës, Shpend Ahmeti, do të takohet me shqiptarë të Britanisë, me 28 mars 2015 në Londër Data: 28 mars 2015, Vendi: Queens Arms, 1 HIGH ROAD, KILBURN, LONDON, NW6 5SE, Ora: 18:00 – 20:00 Të shtunën, me datë 28 mars 2015, kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti bashkë me drejtorin e Drejtorisë [...]

Read full story Comments { 0 }
Doruntina poster, ODA theatre

Teatri ODA i Prishtinës me shfaqje në Nju Jork

Teatri ODA gjatë muajit Prill dhe Maj 2015 do të shfaq shfaqjen “Doruntina” në Nju Jork, SHBA. Shfaqja organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës së Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Doruntina” është një bashkëprodhim i Teatrit ODA dhe Blessed Unrest nga Nju Jorku dhe do të shfaqjet ne Interarts Theatre në Nju Jork dhe [...]

Read full story Comments { 0 }
MEAF

MEAF organizon lobim mbarëshqiptar për shërbimet konsullore në Londër

Ne, MEAF-Fondacioni i Shqiptareve Etnike në Midlands, në përmbushje të objektivave misionit tonë humanitar, në perputhje me drejtat tona ligjore që rrjedhin nga ligji LIGJ Nr.9668, datë 18.12.2006, PËR EMIGRIMIN E SHTETASVE SHQIPTARË PËR MOTIVE PUNËSIMI Neni 7 E drejta e përfaqësimit të emigrantëve: “Emigrantët shqiptarë, nëpërmjet përfaqësuesve të zgjedhur të organizatave dhe shoqatave të [...]

Read full story Comments { 0 }
Posteri i Albanian Group in Clapham, London

Kafja e pasditës në Londër me prindër që flasin shqip

Data: E enjte, 19 mars 2015, Ora: 13.30-15.00, Vendi: Thresholds Centre, Helby Road, London, SW4 8BU. Grupi është i hapur për prindër dhe femijë që flasin shqip ose duan të mësojne shqip, në zonat e Clapham, Balham, Tooting, Battersea. Ndërsa femijët luajnë, prindërit bisedojnë. Kemi synim të organizojmë takime të rregullta në fushat që ju [...]

Read full story Comments { 0 }
Nenat e Gjakoves duke protestuar per gjetjen e te humburve

Gratë e Londrës mblodhën mbrëmë £3400, për nënat dhe të vejat e luftës së Kosovës

Mbrëmë në pabin e mirënjohur shqiptar në Londër, Queen Arms, sipas organizatores së ngjarjes për 8 Mars, Adelina Toplica Badivukut, gratë shqiptare të komunitetit tonë mblodhën £3400 për shoqatën bamirëse gjakovare Thirrjet e Nënave! Edhe vitin e kaluar gratë shqiptare të Britanisë festuan 8 Marsin në këtë mënyrë, duke mbledhur £2500 për të njëjtën shoqatë bamirëse. [...]

Read full story Comments { 0 }
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, duke folur gjate festimit te pervjetorit te shtate te Pavaresise se Kosoves, ne Parlamentin Britanik

Ambasada e Kosovës në Londër, organizoi pritje në Parlamentin Britanik, me rastin e 7 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Të martën, më 17 shkurt 2015, Ambasada e Kosovës në Londër organizoi një pritje festive në Parlamentin Britanik për të shënuar shtatëvjetorin e pavarësisë së Kosovës. Mysafir i veçantë nga Qeveria e Kosovës ishte Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, ndërkaq mysafir nderi ishte Lord George Robertson, ish Sekretar Gjeneral i NATO-së. Përveç ambasadorëve dhe [...]

Read full story Comments { 0 }