Shqip

Premiera e filmit Kësulat, Londër, 4 nëntor 2017

Kur: 4 nentor 2017, Ku: Princesse Ann Cinema, at BAFTA, 195 Piccadilly, London,  Ora: 19:30 KËSULAT është një film i cili pasqyron jetën e dy familjeve, një shqiptare dhe një sërbe – shokë dhe fqinjë, të cilat i ndanë lufta në Kosovë në vitin 1999. Bislim Muqaj është...

read more

Albinfo.ch: Shtëpi kosovare për familje zvicerane (Video)

Mërgimtari , Visar Rexhepaj, ndërton shtëpia në Kosovë. Këto janë “shtëpi të gjelbra”, me kornizë druri, të cilat i instalon në Zvicër. Çdo vit, më shumë se njëzet familje zvicerane vendosen në këto shtëpi. Albinfo.ch ka krijuar një portret të këtij sipërmarrësi...

read more

Subscribe to our Newsletter