[mudslide:picasa,0,ukalbaniansnetwork,5620458546734952705,13,400,center]

Sipas gazetës Bota Sot, Shpat Kasapit dhe Sabri Fejzullahut u ndalohen të vijnë në Angli për një vit.

Disa këngëtarë të njohur, gjatë javës që kaloi nuk kanë mundur të udhëtojnë drejt Londrës për të mbajtur koncerte atje, pasi Ambasada Britanike në Prishtinë ua ka ndalur udhëtimin për një vit rresht, për shkak të keqpërdorimit të vizave.

Bëhet fjalë për këngëtarët Sabri Fejzullahu, Teuta Selimi, Shkëlzen Jetishi dhe Shpat Kasapi, të cilëve Ambasada Britanike ua kishte refuzuar vizat me arsyetimin se ata kanë keqpërdorur vizat, pasi në shtetin britanik kanë qëndruar me viza turistike, ndërsa kanë kryer aktivitete përfitimi të cilat quhen ilegale me këto lloj vizash.

Artikulli i plotë:
http://www.botasot.info/def.php?gjuha=0&category=16&id=154992