Të nderuar bashkatdhetarë, klubi i futbollit Eagles United organizon turnament futbolli me datën 6 Maj 2012 në fushat e Child Hills Park, NW11 2AT.

Te interesuarit mund të paraqesin ekipet e tyre deri më datën 5 Maj 2012, ora 15:00. Vetëm 16 ekipet e para do të kenë të garantuar pjesëmarrjen.

Shorti për grupet do të hidhet me 5 Maj në ora 17:00 dhe koha e lojës për secilin ekip do të konfirmohet me 5 Maj në ora 20:00. Pritet që të gjitha ekipet ta respektojnë këtë orar. Lojëtarëve nën moshën 16 vjecare nuk do t’u lejohet pjesëmarrja.

Cmimi për paraqitjen e ekipit është £50. Ekipi fitues dhe lojtari më i mirëi turnamentit do të shpërblehen me nga një trofe.

Ju lutemi që paraqitjen e ekipit ta bëni në adresën e ose në telefonin (pas orës 19:00) e poshtëshënuar:

eaglesunitedeufc@gmail.com

07908 801 901

Driton Koshutova