“Ti Shqipëri më jep nder”, pritje në Ambasadën Shqiptare në Londër, me 23 prill 2014

“Ti Shqipëri më jep nder”, pritje në Ambasadën Shqiptare në Londër, me 23 prill 2014

Ambasada Shqiptare në Londër organizon në mjediset e saj një pritje me titull:

“TI SHQIPËRI MË JEP NDER”.

Data: 23 prill 2014; Vendi: Ambasada e Republikës së Shqipërisë – 33 St George’s Drive London SW1V 4DG; Koha: 19:00.

Me bashkatdhetarë, akademikë, drejtues shoqatash, artistë të shquar, dhe sipërmarrës të suksesshëm me banim në Londër.

Në mbrëmje do të marrë pjesë edhe një ekip televiziv i RTSH i cili po punon për një cikël emisionesh për shqiptarët me banim në vendet perëndimore.

Pjesëmarrësit do të kenë rastin të takohen, shkëmbëjnë mendime, intervistohen dhe të urojnë njëri – tjetrin me një gotë verë.

Pjesëmarrja juaj na nderon!