profili sulmuesit i vizatuar nga policia

Profili sulmuesit i vizatuar nga policia

Sipas njërës nga viktimat e një sulmuesi seksual, që ka sulmuar disa femra në 11 ditët e fundit në Oksford, ai “mund të jetë shqiptar”. Sipas saj ai ka flokë të zeza dhe lëkurë ulliri.

Një aktiviste anti-dhune, Clare Cochrane, ka apeluar që çdo kush që e din identitetin e këtij perverti serial, që po sulmon femrat në Oksford, ta paraqesin ate në polici.

Ky apel doli pasi që policia po vazhdojnë ta kërkojnë këtë njeri i cili lidhet për pesë sulme seksuale.

Burimi:
http://www.oxfordmail.co.uk/news/yourtown/oxford/9070515.___Give_up_Oxford_sex_attacker_if_you_know_him___/