Shoqata Peja organizon turnirin e futbollit i cili do të mbahet me 24 Prill 2011. Vendi: Paddington Recreation Ground,Randolph Avenue Maida Vale,London.W9 1PD.

Cdo ekip do te këtë 5 lojtarë dhe do të shkohet ne sistemin e eliminimit. Fituesi do të fitoje Kupën dhe medalet.

Paraqitja e ekipeve është e domosdoshme, çmimi për pjesëmarrje është £50 për çdo ekip.

Për regjistrimin e ekipeve dhe informata tjera mund të na kontaktoni në:

Ensar Deqani 07791333050
Burim Turjaka 07766835471