Femije te Shoqates Ardhmeria

Femije te Shoqates Ardhmeria

Neser, Shoqata Ardhmeria organizon nje event per sensibilizimin e prinderve rreth shkollave shqipe ne Londer dhe po kete dite do vendosin per mbatjen e protestave ndaj vendimit partiak te UEFA-s per kombetaren tone.

Kur: E diel, 26 tetor 2014, ora 11 am. Vendi: Queens Arms Pub, Adresa 1 Kilburn High Road,  NW6, London.

Shoqata Ardhmeria ka marre disa medalje mirenjohje per kontributin e saj, dhe eshte nder me te vjetrat ne kryeqytetin britanik, stafi pedagogjik i shoqates “Ardhmeria” punon palodhur per mesimin sa me te mire te gjuhes shqipe tek femijet shqiptare ne Londer.

Vegeza:
http://www.ardhmeria.co.uk/
https://www.facebook.com/ardhmeria/