Rita Ora vs Anne V: Cilës po i rrin fustani Versace AW13 më mirë?

Rita Ora vs Anne V: Cilës po i rrin fustani Versace AW13 më mirë?

Yahoo Lifestyle po ë bën një anketë se cilës nga VIP-ave po i rrin fustani i njëjtë më mirë, këngëtarës sonë Rita Ora apo supermodeles Anne V (Anne Vyalitsyna).

Rita Ora këtë fustan e kishte veshur 4 muaj më parë por kjo nuk e pengoi supermodelen Anne V ta bënte të njëjtën gjë para 2 nete në New York.

Për të lexuar artikullin komplet dhe për të votuar klikoni në këtë vegëz:
http://uk.lifestyle.yahoo.com/fash-off–anne-v-vs-rita-ora–who-wore-versace-aw13-best–poll-111721340.html