Imazh nga festimi i vjetshem i 1 qershorit ne parkun Childs Hill ne Londer

Imazh nga festimi i vjetshëm i 1 qershorit në parkun Childs Hill në Londër.

Me rastin e 1 qershorit, Ditës së Fëmijëve, Shoqata Ardhmëria me seli në Londër, do ta prezantoj një program me këngë dhe valle për fëmijë në parkun Childs Hill në Londër (Granville Rd, London NW2 2AT), duke filluar nga ora 12.00

Do të këndojnë Fatmira Breçani, Fatos Ahmati, Flora Sula dhe do të ketë befasi të tjera. Parkingu dhe hyrja janë falas.

Këtu mund t’i shihni fotot nga festimi i 1 qershorit vitin e kaluar, në po të njëjtin vend:
http://goo.gl/15NNij