Miss Albania Britani - 19 Qershor 2011

Miss Albania Britani - 19 Qershor 2011

Me 19 qershor 2011, nga ora 18.30 – 24.00 në Assembly Hall Town, Hall King Street, London, W6 9JU.

Sfilata, Show, Muzikë Live me DJ, Lojëra shpërblyese: 2 bileta falas vajtje-ardhje, Londer-Tiranë, Londër-Prishtinë, si dhe shumë surpiza të tjera.

Rezervoni vendet tuaja që të bëheni pjesë e këtij evenimenti magjik.

Tel. 0208 216 9527, Mob. 07947177160, 07950110381

E ftuar speciale, këngëtarja magjepse Kaltrina Selimi.

Faqja zyrtare:

http://thealbanian.co.uk/missalbania/