Newborn Kosova Club UK event

Mbrëmja është e hapur vetëm për zonja, çmimi: £35.00. Vendi: The Hampstead Britannia London, 32 Primrose Hill Road, NW3 3NA London. E diel, 20 maj 2012 nga ora 19:30.

Programi i mbremjës:
– Live Band
– Canape Menu
– Fashion Show
– Lojëra dhe befasira të tjera

Ekskluzivitet: mysafire speciale Znj.Aferdita Pacarada dhe zonjat e para të ambasadave të Kosovës dhe Shqipërise në UK.

Rezervimi i obliguar. Për më shume informata dhe rezervime ju lutemi që të na kontaktoni në këta numra:
07950 4 730 74
07814 9 777 01
07985 2 486 94

Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Newborn-Kosova-Club-UK/205063674365<