Marketing: Dafina Zeqiri & Capital T në Londër 17 prill 2011

Dafina Zeqiri & Capital T në Londër 17 prill 2011

Amazing Girl, O yes, Dafina Zeqiri. Ti je ma e mira aa, Ti je ma e mira aa, Ti je ma e mira aa Qe e kom pas noj Her!! * Dhe kush tjeter e kendon kete me bukur se Capital T ?

MbremjeShqiptare.com vazhdon punen dhe gezon eksklusivitetin ne sjelljen e kengetareve te mirenjohura nga Shqiperia dhe Kosova. Kete here sjellim per here te pare ne Londer yjet e RnB’se Shqiptare DAFINA ZEQIRI & CAPITAL T.

MbremjeShqiptare.com rikthehet serish te dielave dhe ne qender te Londres.

The one and the only Albanian Party In WestEnd.

Ju mirepresim!!

Doors open 21:00 – 03:00

Çmimi:
Guest List.
Ladies £25
Gents £30
-> Ju lutemi dergoni emrat e plote ne numrin 07949514944 <-
-> Guest List mbyllet te Dielen 17/04/11 ne oren 13:00<-

Non Guest List. More @ the door

This is 18+ Event, ID is Required.
NO ID NO ENTRY!

Lidhëz:
http://www.mbremjeshqiptare.com/

Dafina Zeqiri ne Londer - 17 prill 2011

Dafina Zeqiri ne Londer - 17 prill 2011

Amazing Girl, O yes, Dafina Zeqiri. Ti je ma e mira aa, Ti je ma e mira aa, Ti je ma e mira aa Qe e kom pas noj Her!! * Dhe kush tjeter e kendon kete me bukur se Capital T ?

MbremjeShqiptare.com vazhdon punen dhe gezon eksklusivitetin ne sjelljen e kengetareve te mirenjohura nga Shqiperia dhe Kosova. Kete here sjellim per here te pare ne Londer yjet e RnB’se Shqiptare DAFINA ZEQIRI & CAPITAL T.

MbremjeShqiptare.com rikthehet serish te dielave dhe ne qender te Londres.

The one and the only Albanian Party In WestEnd.

Ju mirepresim!!

Doors open 21:00 – 03:00

Çmimi:
Guest List.
Ladies £25
Gents £30
-> Ju lutemi dergoni emrat e plote ne numrin 07949514944 <-
-> Guest List mbyllet te Dielen 17/04/11 ne oren 13:00<-

Non Guest List. More @ the door

This is 18+ Event, ID is Required.
NO ID NO ENTRY!

Lidhëz:
http://www.mbremjeshqiptare.com/