Lavdim Zylfiu 2012

Lavdim Zylfiu me medalen e bronzte

Ekipi i përbashkët i përbërë nga minigolfistë të Anglisë, Gjermanisë, Amerikës dhe Kosovës, konkurrenca në ekipe, fitoi vendin e tretë në  WMF World Adventure Golf Masters Team Competition – WMF Allstars në Hastings të Anglisë, anëtarë të ekipit ishin: Oliver Rathjens, David Donnelly, Lavdim Zylfiu dhe Jon Drexler.

David Donnelly e ka reprezentu Irlandën, Oliveri Gjermaninë, Jon Drexler Amerikën, kurse Lavdimi Kosovën. Kjo është medalja e parë ndërkombëtare e Kosovës në Minigolf dhe hera e dytë që Kosova po përfaqësohet në këtë turnir në Angli.

Po kjo nuk mbaron me kaq, Lavdimi do ta përfaqësoj Kosovën edhe në kampionatin evropian të këtij sporti që do të mbahet në Portugali në fund të gushtit 2012.

Vegëza:

http://www.minigolfsportnews.com/

http://www.ukalbanians.net/shqip-kosova-merr-pjese-ne-world-adventure-golf-masters-2012-ne-angli-18-dhe-19-maj-2012/

http://www.ukalbanians.net/kosovo-to-take-part-in-world-adventure-golf-masters-2011-in-hastings/