Labinot Tahiri - Labi këndon në Londër me 25 mars 2011

Labinot Tahiri - Labi këndon në Londër me 25 mars 2011

Këshilli Shqiptaro-Kosovar Britanik (BAKC) i fton të gjitha zonjat dhe zonjushat në galla mbrëmjen humanitare me këngëtarin e mirënjohur nga Kosova, Labinot Tahiri – Labi.

Mbrëmja do të mbahet të premten me 25 mars 2011 duke filluar nga ora 20.00 deri në ora 01.00. Vendi: Cavendish Banqueting Hall, FCI House, Edgware Road(përballë Mercedes Benz dyqanit), Colindale, NW9 5AE, London. Numri i telefonit të vendit ku do të mbahet koncerti është: 0208 205 7711.

Bileta është £50 për person dhe i mbulon shpenzimet e darkës dhe pijeve joalkoholike. Fondet e grumbulluara do të shfrytezohen për aktivitete në gjuhen shqipe në Londër, për fëmijet nga mosha 5 deri ne 18 vjeç.

Për rezervime të vendeve dhe bileta kontaktoni këta numra:
07883077426
07735383846
07940499307, dhe
07403212727

Online:
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_178382792185959&ap=1
http://bakc.org.uk/

Labinot Tahiri - Labi këndon në Londër me 25 mars 2011

Labinot Tahiri - Labi këndon në Londër me 25 mars 2011

Këshilli Shqiptaro-Kosovar Britanik (BAKC) i fton të gjitha zonjat dhe zonjushat në galla mbrëmjen humanitare me këngëtarin e mirënjohur nga Kosova, Labinot Tahiri – Labi.

Mbrëmja do të mbahet të premten me 25 mars 2011 duke filluar nga ora 20.00 deri në ora 01.00. Vendi: Cavendish Banqueting Hall, FCI House, Edgware Roda (përballë Mercedes Benz dyqanit), Colindale, NW9 5AE, London. Numri i telefonit të vendit ku do të mbahet koncerti është: 0208 205 7711.

Bileta është £50 për person dhe i mbulon shpenzimet e darkës dhe pijeve joalkoholike. Fondet e grumbulluara do të shfrytezohen për aktivitete në gjuhen shqipe në Londër, për fëmijet nga mosha 5 deri ne 18 vjeç.

Për rezervime të vendeve dhe bileta kontaktoni këta numra:
07883077426
07735383846
07940499307, dhe
07403212727

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_178382792185959&ap=1
http://bakc.org.uk/