Kryeministri i Kosoves, z. Hashim Thaçi, do takohet me bashkëtdhetarët tanë në Londër me 24 shkurt 2014

Kryeministri i Kosoves, z. Hashim Thaçi, do të takohet me bashkëtdhetarët tanë në Londër me 24 shkurt 2014

Kur: të hënën, më 24 shkurt, në ora 18.30. Vendi: Hammersmith & Fulham Council, Town Hall, King Street, Hammersmith, London W6 9JU.

Ambasada e Republikës së Kosovës në Londër organizon një mbrëmje festive me rastin e 6 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Mysafir i nderit është Kryeministri i Republikës, z. Hashim Thaçi.

Ftohen të gjithe bashkatdhetarët. Ejani dhe festoni me ne: program kulturor artistik nga komuniteti shqiptar; muzikë; hyrja dhe parkingu falas.

Për informata të mëtutjeshme kontaktoni Ambasadën në 020 7664 8607.