posteri shoqata ardhmeria

Me 3 qershor 2012, ora 12, vendi: Childs Hill Park, Golders Green, Londër.

3 qershori është dita kur të gjithë kthejmë sytë nga fëmijët. Me rastin e festës ndërkombëtare të fëmijëve, Festës së Abetares dhe Queen’s Diamond Jubilee, shoqata shqiptare “Ardhmëria” në Britani organizon koncert “live” me këngëtarë të muzikës popullore dhe program kulturor artistik nga fëmijët e shkollave shqipe:

Të ftuar:
– Këngëtarja e mirënjohur Eliza Hoxha,
– Grupi “Kthjellu”
– Andosi & Xuxi

Të shoqëruar nga grupi muzikor “Triola” London, këngëtarët Besniku dhe Manushaqe Vataj.