Koncert ne Londer me 11 shkurt 2012

Koncert ne Londer me 11 shkurt 2012

Me yjet e muzikës popullore Leonora Jakupi dhe Ilir Shaqiri:

Datë 11 Shkurt ora 18-30 ditë e shtunë. Vendi: Hammersmith Town Hall, King Street, W6 9JU
Parkingu Free: Hyrja £20 nëse biletat blihen përpara ditës së koncertit dhe £25 ditën e koncertit.

Muzikë live, ushqim tradicional shqiptar, pije, etj, të servirur nga restoranti shqiptar në Golders Green. (ushqimi nuk është i përfshirë në cmim). Biletat merren pranë shkollave shqipe të shoqatës “Ardhmëria”, “Faik Konica” dhe “Mother Teresa- Albanian Union”.

Ky manifestim organizohet nga Shoqata “Ardhmëria” në bashkëpunim me Forumin e Bashkimit Shoqatave.

Ejani vëllezër e motra ta festojmë së bashku këtë ditë të shënuar të Kosovës Shtet i Lirë dhe Pavarur!

Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e mëposhtëm dhe shoqatën Ardhmëria

07958497553/ 07792286008/ 07766709227/07866333911