Pamje nga dita e veres shqiptare me 6 qershor 2006

Pamje nga dita e veres shqiptare me 6 qershor 2006

5 qershor në bashkepunim me të gjitha organizatat e Forumit ne Golders Green Park ora 12-00 ditën e djel. Muzike live nga Grupi “Triola” tre këngetarë, dy me banim ne Britaninë e Madhe dhe një nga Shqiperia. Programe nga shkollat shqipe, projekte, talente, këngetaret, muzikantë, vallëtarë, recitues.

Programi zgjat deri nga ora 5-6 e pasdites dhe do të ketë:
– Masa sigurie
– Lojëra për femijë
– Ushqim dhe pije
– Hyrja falas per të gjithë

Ky aktivitet organizohet me rastin e 1 qeshorit festës së femijeve të shkollave shqipe dhe me qëllimin që të kthehet në një feste tradicionale shqiptare per cdo vit per te inkurajuar dhe ata femijë qe nuk frekuentojne shkollat shqipe.

Adresa:
Childs Hill Park, off No.33 Hodford Road, Golders Green, NW11 8NL

Për më shumë informacione referohuni në Facebook ose duke na kontaktuar me anë te numrave të më poshtëm

Z. Lutfi Vata
Ne Mob: 07792286008
Telephone: 02072527471

ose

Benji Oz ne Facebook ose
Mob: 07877574517

P.S Për tëe gjithë ato që kanë një talent që mund të aktrojnë, këndojne, kërcejnë apo cfarëdo gjëje që mund të bëjnë për të argëtuar bashkëatdhetarët tanë na kontaktoni në numrat e mësiperm.