Data 29 maj, ora: 14:00 – 16:00, vendi: University of Westminster – Marylebone Campus35 Marylebone Road, NW1 5LSLondon, United Kingdom

LSE SU Albanian Society ne bashkepunim te ngushte me Westminster Albanian Society organizon:

Pas shume pune dhe perpjekesh me ne fund kemi nderin te organizojme nje takim me Aleancen Kuq e Zi duke ju ofruar mundesine edhe Shqiptareve te Londres te firmosin peticionin e saj kundër regjistrimit në baza etnike dhe fetare.

Hajdeni dhe ju te beheni pjese e kesaj nisme civile qe synon te mbroje kushtetuten dhe dinjitetin njerezor duke u bere nje simbol rezistence per ceshtjen kombetare.

Le te mbrojme interesat kombetare te gjithe se bashku. Ju mirepresim te dielen me 29 Maj ne ora 14.00 ju lutem ejani ne kohe sepse nuk do qendrojme gjate.

Ju mirepresim,

On behalf of the LSE SU Albanian Society – Armend Elezi
On behalf of the Westminster Albanian Society – Ylber Doniku