New Capital Quay në Greenwich, Londër

New Capital Quay në Greenwich, Londër

Supermarketi Waitrose ka pranuar 2000 aplikacione për 140 vende punë në dyqanin që do të hapet në New Capital Quay të Greenwich-it të Londrës me 20 qershor të këtij viti.

Është për tu mahnitur se 1,100 nga këta kanë aplikuar në katër ditët e para pasi vendet e punës u reklamuan në muajin mars, dhe shumica e aplikuesve ishin të moshës së re.

“Ne u pushtuam nga aplikacionet, sidomos nga ata të moshës nën 25 vjeçe,” tha zëdhënësi i kësaj kompanije. Kjo reflekton faktin se numri i të papunëve në Londër u rrit për 30,000 në 384,000 gjatë tre muajve derin në shkurt të këtij viti, që e rriti normën e papunësisë së Londrës në 8.9 përqind.

Kjo ishte rritja e tretë e mprehtë në Britani, dhe të rinjët u goditen më së shumti.

Burimi:
http://www.standard.co.uk/news/uk/2000-applications-for-140-jobs-at-new-waitrose-store-8589883.html