100 Shqiptarët e Britanisë & 9 vjet "The Albanian", 16 maj 2013

Me datën 16 maj 2013  nga ora 18.00-20.00  në ambientet e Indigo2 @ O2 Arena

Do të organizohet 9 vjetori i gazetës “The Albanian” dhe promovimi i “100 shqiptarët e Britanisë”.

Hyrja është falas dhe mund të ftoni edhe miqtë dhe të afërmit tuaj.

Stacioni më i afërt për O2 area është North Greenwich.

Për me shumë infofmacione na kotaktoni në:
Phone: 020 8216 9527
Email: info@thealbanian.co.uk