Polici brutal, i cili goditi Ian Tomlinson-in gjatë protestave kundër samitit G20 javën e kaluar dhe i cili më pastaj vdiq nga sulmi në zemër, vitin e kaluar ishte disiplinuar pasi që kishte keqtrajtuar një shqiptar.

Ai kishte arrestuar një shqiptar jevg i cili po priste në një stacion autobusi duke e akuzuar atë për sjellje rrugaçi, për këtë ai ishte ballafaquar me padi disiplinore për sjellje të tepruar polici.

Polici në fjalë tashmë është suspenduar nga puna deri sa të hulumtohet rasti tragjik i të ndjerit Tomlinson.

Burimi nga ueb sajti satirik:
http://www.glossynews.com/artman/publish/g20-riots-murder-plot-1590.shtml